Trainingen

Mijn trainingen kenmerken zich door een concrete en interactieve aanpak met veel praktische tips en oefeningen die je meteen in praktijk kunt brengen.
Ik verzorg trainingen (desgewenst op maat) over de volgende onderwerpen:

Loopbaan

  • Mobiliteit: aan de slag met de vragen: Wie ben ik? (kwaliteiten, drijfveren, valkuilen), Wat kan ik? (talenten en vaardigheden), Wat wil ik en hoe kom ik daar? (werkvoorwaarden, werkzaamheden, energiegevers, netwerken, solliciteren) om goed voorbereid de arbeidsmarkt te veroveren
  • Netwerken: het belang van netwerken voor jou, je eigen netwerk in kaart brengen, een netwerkactieplan maken, en: hoe houd je een goed en leuk netwerkgesprek? (de voorbereiding, het voeren van het gesprek en aan de slag met de resultaten)
  • Solliciteren: solliciteren via diverse kanalen, het maken van een goede motivatie(brief) en CV, het sollicitatiegesprek (de voorbereiding, jezelf presenteren, het voeren van het gesprek)
  • LinkedIn voor beginners: aan de slag met je profiel en belangrijke functies van LinkedIn bij netwerken en het zoeken van een baan

Gedragsstijlenkennismaking

  • Personalmapping: een toegankelijke en interactieve training waarbij je verschillende gedragsstijlen leert kennen én herkennen. Je eigen gedragsstijl wordt in kaart gebracht en je leert hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren en wat je valkuilen zijn. Na deze workshop hebben de deelnemers meer zelfinzicht en inzicht in de verschillende gedragsstijlen van het DISC model (een gedragsanalysemodel dat inzicht geeft in je eigen gedrag en dat van anderen). Personalmapping kun je inzetten voor het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, teameffectiviteit, leiderschap en klantgesprekken.