Over mij

step0001
Foto door Laura Smit

Dankzij mijn Wanderlust heb ik inmiddels mijn droombaan gevonden. Mijn naam is Inge Keller en als loopbaancoach- en trainer help ik nu anderen met het vinden of creëren van hun droombaan.

Ik heb vele jaren werkervaring opgedaan in zowel de zakelijke dienstverlening als de maatschappelijke sector. Tijdens de 20 jaar die ik inmiddels werk, heb ik regelmatig een sprong in het diepe gewaagd door uitstapjes te maken naar andere branches, organisaties en/of functies. Om uit te proberen wat ik leuk vond en om te kijken welke werkzaamheden en organisaties bij me pasten.

Toen mijn laatste werkgever ging reorganiseren, greep ik die kans om in een outplacementtraject mijn droom om loopbaancoach- en trainer te worden te realiseren. Ik krijg energie van het helpen van anderen met hun loopbaanvragen en vooral om ze daarbij concrete hulp en handvatten te geven om invloed uit te oefenen op hun eigen carrière. Ik geloof sterk in de kracht van netwerken en heb daar in mijn eigen loopbaan altijd veel aan gehad. Daarom help ik anderen graag met het ontwikkelen van hun netwerkvaardigheden en zet mijn eigen brede netwerk daarbij graag voor hen in.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een concrete aanpak met de nodige dosis humor en reflectie. De ontdekkingsreis naar een baan die bij je past is namelijk vooral ook een leuk avontuur.

Mijn werk voelt niet meer als werk en dat gun ik iedereen! Wil je meer van me weten, zie dan ook mijn LinkedIn of mail of bel me met je vragen.